Yolloh - Foire Aux Questions – Yolloh Shop

Veelgestelde vragen

Hierbij een lijst met de veelgestelde vragen van onze consumenten. Voor alle anderen vragen kunt u contact met ons opnemen via het online formulier en ligne.

Ons Vegan-assortiment bevat geen kleurstoffen of additieven van dierlijke oorsprong. Dit assortiment is 100% vrij van dierlijke producten (gelatine, cochenille, enz.).  Klik hier om ons Vegan assortiment te ontdekken.

De Yolloh snoepjes zijn niet halal of casher gecertifieerd.

Op de achterzijde van elk pakje snoep vindt u de volledige lijst met ingrediënten. Deze zijn ook zichtbaar op onze website.

 

Yolloh snoepjes zijn 100% kleurstof vrij en zonder toevoegingen van dierlijke oorsprong. Gelatine vrije snoepjes zijn zonder gelatine, maar kunnen op dieren gebaseerde kleurstoffen bevatten. Vegan snoepjes zijn dan ook gelatine vrij.

De snoepjes kunnen uit verschillende suikers bestaan, afhankelijk van het product. Voor meer informatie kunt u de tabel met nutrition raadplegen op de achterzijde van elk pakje.

Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten, het is één van ons belangrijkste elementen. Als u echter niet tevreden bent, kunt u contact met ons opnemen via het online formulier op het tabblad "Contacteer-ons".

Nee, wij hebben 2 referenties zonder bewering: Red Tubes en Mini Strawberries.

De andere producten bevatten een bewering. Oftewel Vegan (groen bolletje), zonder gelatine (roos bolletje), zonder gluten (bruin bolletje). U kunt elk bolletje boven rechts van elk verpakking terug vinden.

Momenteel bieden wij nog geen Bio snoepjes aan. Deze is reeds voor de toekomst voorzien.

Ja, Yolloh is een 100% Belgisch merk.

Nederlands
Nederlands